Synot TIP Challenge je zpět! Jak se přihlásit?

Po delší době jsme se rozhodli opět odstartovat dříve velmi oblíbenou soutěž Synot TIP Challenge!

Challenge je unikátní hra pro všechny registrované sázkaře. Každý měsíc jeden nový turnaj. Hrajeme o lákavé bonusy, stačí být lepší než tvůj soupeř, troufneš si?

O postupujícím do dalšího kola rozhoduje vyšší součet výherních kurzů sázek podaných v čase konání příslušného turnaje. Celé znění podmínek naleznete na konci článku.

V den zahájení každého turnaje jsou soutěžící náhodně rozlosováni do pavouků příslušného turnaje. Každý turnaj má své unikátní číslo nebo název, který bude uveden v nabídce pro daný turnaj včetně jeho konkrétních pravidel. První turnaje budou probíhat od 6.4. – 11.4. 2021.

Stránky Synot TIP Challenge najdete zde – https://challenge.synottip.cz/

 

Pro účast v Synottip Challenge je nutné se nejprve do soutěže přihlásit (pro účast v prvním turnaji 6.-11.4. je potřeba se přihlásit nejpozději do 5.4. 08:00).

Jak se přihlásit?

 

Postup pro již registrované hráče

 

Krok č.1 – Stačí kliknout na tlačítko “Můj účet” a následně na v menu na položku “Změna reg. údajů”.

 

 

Krok č.2 – Na této stránce klikneme na položku “Souhlasy” a následně na tlačítko “Upravit”.

 

 

Krok č.3 – Tím se spustí možnost editace souhlasů. Nyní už stačí jen zatrhnout pole “Chci se účastnit hry SYNOT TIP CHALLENGE” a následně potvrdit kliknutím na tlačítko “Uložit změny”. A to je vše!

 

Postup pro nové hráče

Novému hráči bude možnost přihlásit se do Challenge nabídnuta při registraci. Stačí zatrhnout prázdné pole na stránce se souhlasy. Pokud na to zapomenete, kdykoliv se můžete do Challenge přihlásit pomocí postupu popsaném výše.

Pravidla Synot TIP Challenge:

Tikety soutěžícího budou do Soutěže započítávány automaticky. Do soutěže nejsou počítány opakované tikety jednoho soutěžícího na stejné sázkové příležitosti. Do soutěže nejsou počítány ani tikety podané za benefit body nebo tikety podané se zvýhodněným kurzem. O postupujícím do dalšího kola rozhoduje vyšší součet výherních kurzů sázek podaných v čase konání příslušného turnaje a vyhodnocení proběhne nejpozději v průběhu následujícího dne po skončení turnaje. Příslušné kolo turnaje je vyhodnoceno pouze ze sázek přijatých a současně vyhodnocených v čase od 4:00 do 3:59 následujícího dne. Případné pozdější přehodnocení události nemá na výsledky turnaje a postupy zpětný vliv.

Výherní kurzy jsou počítány pouze z prvních padesáti sázek podaných v období konání příslušného turnaje. Výsledným kurzem je součet nejdříve vyhodnocených maximálně však deseti výherních kurzů. Součet výherních kurzů každého soutěžícího bude aktualizován v detailu turnaje. Součet výherních kurzů se zaokrouhluje matematicky na dvě desetinná místa. Pokud je součet výherních kursů dvou soutěžících shodný, postupuje ten, kdo podal první z výherních tiketů dříve. Pokud ani jeden ze soutěžících nepodal v daný den sázku nebo žádná z jejich sázek není výherní, nepostupuje nikdo a jeho soupeř v dalším kole má jistý postup.

Celé znění pravidel ZDE


Dodatek k pravidlům:
Akce se může zúčastnit pouze registrovaný hráč. SYNOT TIP si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu akce změnit její pravidla nebo akci ukončit i v průběhu konáni akce.
Není-li Hráč spokojen se způsobem vyřízení reklamace, má v souladu s platnou legislativou v oblasti ochrany spotřebitele (zejména zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele v platném znění) rovněž právo na mimosoudní řešení sporu, jež se zahajuje na návrh Hráče podaného u subjektu věcně příslušného pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů v oblasti Smlouvy o poskytování služeb, jímž je Česká obchodní inspekce, zřízená zákonem č. 64/1986 Sb., o České obchodní inspekci, kontakty a bližší informace lze dohledat na těchto internetových stránkách: www.coi.cz
Používáním těchto webových stránek souhlasíte s našimi Pravidly používání Cookies