Nové kurzové sázky

Od dnešního rána (31.8. 2020) jsme přešli na kompletně nové stránky pro kurzové sázení, které přináší moderní plně responzivní vzhled, širší nabídku všech sportovních událostí a mnoho dalšího. Výčet největších novinek naleznete níže v článku. Zároveň bychom vás chtěli poprosit o trpělivost, pokud naleznete na nových stránkách nějaké chyby nebo naopak nenaleznete něco, na co jste byli zvyklí. Na vylepšení a zdokonalení stránek pracujeme a budeme pracovat neustále. Věříme, že tato změna bude přínosem pro všechny naše uživatele.

 

Co je nového?

 

1) Moderní plně responzivní design – vytvořeno dle nejnovějších požadavků a standardů, stránky jsou nyní plně responzivní a nebude problém je spustit na jakémkoliv zařízení. Nové grafické rozhraní umožňuje lepší a rychlejší orientaci.

 

2) Širší nabídka pro prematch i LIVE – jedním z hlavních důvodů přechodu na nový systém, byl požadavek na širší nabídku sportovních utkání jak v prematch nabídce tak i LIVE. A to se povedlo! Nyní vám přinášíme jednu z nejširších nabídek na trhu.

 

3) Matchtracker – tato populární funkce se těší velké oblibě uživatelů. Sleduj v přímém přenosu aktuální dění vybrané události. Stačí kliknout na ikonu “oko” vedle názvu utkání. Aktuálně tuto užitečnou funkci nabízíme až pro 18 sportů.

 

 

 

4) Rychlé sázky – nově v LIVE nabídce. Nyní si můžete vsadit například to, co se stane v nejbližší minutě utkání. Rychlé sázky se vám objeví u vybraných událostí automaticky. Stačí si jen vybrat.

 

 

5) Nová aplikace – s novými stránkami přecházíme i na novou aplikaci. V současné Android aplikaci vám nabídneme update na novou aplikaci. Tu starou můžete následně smazat. Aplikace pro iOS bude bohužel kvůli podmínkám společnosti Apple vypnuta. Nicméně i nadále budete moci využívat naše mobilní stránky, které budou plně responzivní. Aplikace pro Android je ke stažení ZDE

 

6) Systémové sázky v LIVE – jako jediní na trhu vám nyní přinášíme možnost systémových sázek v LIVE nabídce. Můžeš si tak nakombinovat události dle svého uvážení.

 

 

 

A to je prozatím vše. O dalším vývoji vás budeme informovat. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Za jakoukoliv zpětnou vazbu vám děkujeme,

 

 

tým SYNOT TIP

 


 

Používáním těchto webových stránek souhlasíte s našimi Pravidly používání Cookies