Zjednodušujeme podmínky vstupního bonusu pro kurzové sázení!

Zjednodušujeme podmínky za kterých nyní můžete obdržet vstupní bonus pro kurzové sázení! Nyní platí: JEDNODUCHÉ ZÍSKÁNÍ A JEDNODUCHÉ POUŽITÍ BONUSU BEZ OMEZENÍ

 

1) Nárok na nový vstupní bonus získá každý zákazník, který dokončí kompletní registraci od 13.1.2020. Všechny ostatní registrace dokončené před tímto datem budou mít možnost vyčerpat starý vstupní bonus až do 31.3.2020. Po té jim nárok na čerpání vstupního bonusu zaniká.
2) Možnost získat vstupní bonus se aktivuje automaticky po dokončení registrace.
3) Podmínkou uplatnění nároku na vstupní bonus je uskutečnění prvního vkladu do 10 dnů od dokončení registrace. Pokud vklad do této doby zákazník neuskuteční, nárok na vstupní bonus zaniká a není možné ho žádným způsobem vymáhat.
4) Výši vstupního bonusu určí výše prvního vkladu. Příklad: Pokud si zákazník vloží na své konto 5000Kč jako první vklad, pak je maximální výše vstupního bonusu 100% jeho prvního vkladu, tedy 5000Kč.
5) Na splnění bonusových podmínek má každý zákazník 90 dnů od registrace.
6) NOVĚ se na takto získaný vstupní bonus nevztahují žádná další omezení. Uživatel si tedy za obdržený bonus může bez dalších podmínek vsadit cokoliv z kurzové nabídky nebo může hrát hry v našem online casinu.

 

 

Celé znění podmínek pro čerpání vstupního bonusu:

 

Získej 100% bonus po dokončení úplné registrace ve výši svého prvního vkladu a to do maximální výše 10 000Kč. Pokud do 90 dnů od prvního vkladu na peněžní konto vsadíš u SYNOT TIPu alespoň 6 násobek hodnoty vkladu, máš nárok na 100% bonus. Na první vklad na konto máš 10 dnů od dokončení úplné registrace, po tomto období zaniká nárok na vstupní bonus. Aby jsi nemusel čekat na cílovou metu, první část odměny ti dáme už po prosázení 1,5 násobku hodnoty vkladu. Další části odměny získáš po dosažení 3; 4,5 a 6 násobku prvního vkladu. Do výpočtu odměny zahrneme pouze AKO sázenky, které po vyhodnocení budou obsahovat minimálně čtyři události s minimálním kurzem 1,25. Celkový kurz tiketu musí být alespoň 2,44. Počítáme pouze sázky hrazené z I-konta, které nebyly předčasně vyplaceny (tj. nezapočítávají se cashout sázky, sázky za body, volné sázky a sázky s kurzem 1 po vyhodnocení).

 


Dodatek k pravidlům:
Akce se může zúčastnit pouze registrovaný hráč. SYNOT TIP si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu akce změnit její pravidla nebo akci ukončit i v průběhu konáni akce.
Není-li Hráč spokojen se způsobem vyřízení reklamace, má v souladu s platnou legislativou v oblasti ochrany spotřebitele (zejména zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele v platném znění) rovněž právo na mimosoudní řešení sporu, jež se zahajuje na návrh Hráče podaného u subjektu věcně příslušného pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů v oblasti Smlouvy o poskytování služeb, jímž je Česká obchodní inspekce, zřízená zákonem č. 64/1986 Sb., o České obchodní inspekci, kontakty a bližší informace lze dohledat na těchto internetových stránkách: www.coi.cz
Používáním těchto webových stránek souhlasíte s našimi Pravidly používání Cookies