Česká Pokerová Tour – na co se můžeš těšit!

Již v dubnu máš jedinečnou příležitost se zúčastnit České Pokerové Tour ONLINE. Bav se s kamarády, potkej se u stolu s českými celebritami a odnes si svou trofej.

Rozdáváme 650.000 GTD! Tohle ti žádná jiná pokerová herna v ČR nenabídne!

 

Abychom ti to čekání zpříjemnili, od pondělí budeš mít šanci se účastnit soutěží o pořádnou nálož vstupenek ZDARMA nebo třeba pokecat s Pavlem Novotným nejen o ČPT. Tohle ti prostě žádná jiná pokerová herna v ČR nenabídne!

 

ROZPIS VÍKENDOVÝCH TURNAJŮ TADY

 

PONDĚLÍ 19.4.
Pavel Novotný na ClubHouse

Debata začíná v 17:00h a na ClubHouse soutěžíme o vstupenku v hodnotě 4.000 Kč do Main Eventu. Máš jedinečnou příležitost se zeptat Pavla na cokoliv ohledně ČPT, možná ti prozradí i nějaké další zajímavosti ze světa SYNOT TIP pokeru.

 

ÚTERÝ 20.4.
Soutěž – PokerZive.cz

Sleduj stránky PokerZive.cz, protože právě tam v úterý soutěžíme o 2 vstupenky na Main Event v hodnotě 4.000 Kč a taky o 2 vstupenky na Side Event v hodnotě 1.100 Kč. Obrovská příležitost, jak se dostat do ME a SE bez BUY – INu, tak si ji nenechej ujít.

 

STŘEDA 21.4.
Soutěž – PokerArena.cz

Ani ve středu nevynecháváme a na PokerArena.cz rozdáváme 1 vstupenku na Main Event v hodnotě 4.000 Kč a zároveň i 1 vstupenku na Side Event v hodnotě 1.100 Kč. Sleduj stránku a dozvíš se víc, jak vstupenku ZDARMA získat.

 

ČTVRTEK 22.4.
Kvalifikace Freeroll

Čtvrtek ve znamení Freerollu, ve kterém budeš soutěžit na synottip.cz/poker o 1 vstupenku na Main Event v hodnotě 4.000 Kč. Kvalifikace je ZDARMA a startuje ve 20:00h.

 

PÁTEK 23.4.
Kvalifikace Main Event 

Před nabitým víkendem tě čeká ještě kvalifikace do Main Eventu, která začíná ve 20:00h. Do této kvalifikace je sice poplatek 500,- zároveň ale rozdáváme nejvyšší počet vstupenek do ME. Bude rozdáno celkem 13 vstupenek v celkové hodnotě 52.000 Kč! 

 

ROZPIS VÍKENDOVÝCH TURNAJŮ TADY

 

TĚŠÍME SE NA TEBE 🙂

 


Dodatek k pravidlům:
Účastí v turnaji hráč souhlasí s účastí v spotřebitelské soutěži organizované ČPT – Česká pokerová tour (dále jako „organizátor soutěže“). Dále hráč souhlasí s poskytnutím svých osobních údajů, a to v rozsahu nezbytném pro pořádání soutěže (dále jen „údaje“), do databáze organizátora soutěže. Podmínky zpracování osobních údajů účastníka v soutěži se řídí příslušným ustanovením zásad zpracování osobních údajů organizátora.
SYNOT TIP, a.s. tímto nepřebírá vůči soutěžícím žádné jiné závazky a tito nemají nárok na jakákoliv jiná plnění ze strany SYNOT TIP, a.s. než ta, která jsou uvedená organizátorem soutěže v pravidlech. Organizátor bude dohlížet na regulérní průběh soutěže.
Pravidla spotřebitelské soutěže naleznete na www.pokerzive.cz
Používáním těchto webových stránek souhlasíte s našimi Pravidly používání Cookies