Hraj turnaj ZDARMA o 8000,- !

SYNOT TIP spojil síly s pokerovou stránkou powerpoker.cz a přináší ti turnaj ZDARMA o 8000,-

 

Po květnové ČPT neleníme a domluvili jsme ti super turnaj s powerpoker.cz. Nebude to jen takový turnaj, ale turnaj, kterého se můžeš zúčastnit bez jakýchkoliv podmínek. Žádný BUY-IN po tobě chtít nebudeme a ještě máš možnost vyhrát až 8000,-.

 

!!!BONUS!!!
Kdo v tomto turnaji vyřadí kouče z turnaje (bude hrát pod nickem JOKEbekr), vyhrává od něj osobní koučink.

 

Přihlas se do turnaje od 11.6.2021 12hod 

 

NA CO SE MŮŽEŠ TĚŠIT ?

  • zapiš si datum 11.6.2021, turnaj začíná přesně v 18:00h
  • na každého vítěze turnaje čeká věcná cena, 17 cen pro pravé pokerové hráče 🙂
  • je ZDARMA, tudíž BUY-IN nepožadujeme

 

PRVNÍ MÍSTO  VÝHRA LEAKFINDER

Jako vítěz tohoto turnaje získáš leakfinder, kdy ti profesionální koučové z PowerPokeru rozeberou jednotlivé kroky tvojí hry. Dají ti unikátní tipy, jak zlepšíš svoji hru.. Tohle ti pomůže zvýšit tvoji šanci na výhru v příštích turnajích!

 

MRKNI NA OSTATNÍ CENY, KTERÉ ROZDÁVÁME !


Dodatek k pravidlům:
Účastí v turnaji hráč souhlasí s účastí v spotřebitelské soutěži organizované Powerpoker.cz (dále jako „organizátor soutěže“). Dále hráč souhlasí s poskytnutím svých osobních údajů, a to v rozsahu nezbytném pro pořádání soutěže (dále jen „údaje“), do databáze organizátora soutěže. Podmínky zpracování osobních údajů účastníka v soutěži se řídí příslušným ustanovením zásad zpracování osobních údajů organizátora.
SYNOT TIP, a.s. tímto nepřebírá vůči soutěžícím žádné jiné závazky a tito nemají nárok na jakákoliv jiná plnění ze strany SYNOT TIP, a.s. než ta, která jsou uvedená organizátorem soutěže v pravidlech. Organizátor bude dohlížet na regulérní průběh soutěže.
Pravidla spotřebitelské soutěže naleznete na www.powerpoker.cz
Používáním těchto webových stránek souhlasíte s našimi Pravidly používání Cookies