Nové jackpoty od Synot Games a Apollo Games

Společně s pěti novými hrami od Synot games Vám představujeme i horkou novinku a to nový jackpot nazvaný jako Progressive bonus a to exkluzivně u Synot her. Synot progressive bonus má čtyři úrovně – Diamond, Gold, Silver a Bronze. Výhry, tak jak to u jackpotů bývá, padají náhodně. Na výši sázky nezáleží. Pro lepší představu o novém bonusu můžete shlédnout video níže.

 

 

Na obrázku můžete vidět jak vypadá lišta s progressive bonusem přímo ve hře Firebird Double 27

 


 

Další skvělou novinkou je představení 35 nových her českého výrobce Apollo Games a s tím i jackpot, díky kterému můžou být vaše výhry daleko vyšší. Jackpot od Apollo Games nabízí tři základní úrovně. A to zlatou, stříbrnou a bronzovou. Každá úroveň má nějakou hodnotu, v tomto případě je zlatá úroveň nejhodnotnější. I zde platí, že výše sázky nemá vliv na výši nebo úroveň vyhraného jackpotu.

 

Pojďme si tedy naše jackpoty shrnout. Nyní už vám nabízíme 4 různé jackpoty a to u her Synot, Apollo, EGT a nad tím vším náš exkluzivní jackpot, který platí pro všechny poskytovatele. Výši jednotlivých úrovní jackpotů nyní uvidíte ve hrách od konkrétních výrobců, kteří je podporují. Stačí vstoupit do hry a sledovat rostoucí počítadla. 
A to je teprve začátek toho, co pro váš chystáme! Tak neváhej a pojď zkusit štěstí na některý z našich více než čtyř set slotů! 

 


 

Používáním těchto webových stránek souhlasíte s našimi Pravidly používání Cookies