NOVINKA: LEVEL UP maraton v kurzovém sázení

Od 5.10. 2021 začíná v naší kurzovce desetidenní maraton, v jehož cíli si můžeš přijít na pěknou sumu! Tentokrát to bude ale všechno jinak! Oproti tradičnímu maratonu jsme upravili podmínky a tím dáváme šanci i takovým hráčům, kteří nestihnou začátek sázení. Zapojit se tak můžeš v podstatě kdykoliv. Co je důležité? Sázet minimálně tři dny pro získání minimální odměny, což je 150BB. A je jedno, jestli začneš hned první den nebo se zapojíš až v polovině. Samozřejmě čím déle sázíš, tím získá větší odměnu. Vydržíš sázet celých 10 dnů? Tak to následně obdržíš 1000BB. Pokud jeden den přerušíš, začínáš od začátku.  Více zde:

 

3 dny hraješ po sobě –  získáš 150 BB
4 dny hraješ po sobě – získáš 250 BB
5 dnů hraješ po sobě – získáš 350 BB
6 dnů hraješ po sobě – získáš 450 BB
7 dnů hraješ po sobě – získáš 600 BB
8 dnů hraješ po sobě – získáš 750 BB
9 dnů hraješ po sobě – získáš 900 BB
10 dnů hraješ po sobě – získáš 1000 BB

 

Nemusíš se bát, v tomto maratonu na tebe nečekají žádné nadlidské výkony – stačí dodržet jednoduchá pravidla níže a na vítězném stupínku můžeš stát i ty!

Co musíš vědět:

1. Termín akce 5. 10. 2021 – 14. 10. 2021
2. Jakýkoliv AKO tiket v hodnotě alespoň 200 Kč (ne benefit body)
3. Minimální kurz na tiketu 5. Tiket musí po vyhodnocení splňovat podmínky minimálního kurzu
4. Hráč musí podat minimálně 3 tikety splňující podmínky pro získání minimální odměny. Pro získání maximální odměny, musí hráč podat 10 tiketů splňující podmínky soutěže.
5. Pokud jeden den vynecháš, začínáš od začátku.
6. Do soutěže budou zařazené všechny tikety, bez ohledu na to, zda jsou výherní nebo nevýherní
7. Do akce se nezapočítávají cashout tikety
8. Veškeré odměny budou vyhodnoceny a následně připsány uživatelům na jejich konta nejdříve následující pracovní den po skončení akce
9. Odměny se nesčítají

 

 

 


 

Dodatek k pravidlům:
Akce se může zúčastnit pouze registrovaný hráč. SYNOT TIP si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu akce změnit její pravidla nebo akci ukončit i v průběhu konáni akce.
Není-li Hráč spokojen se způsobem vyřízení reklamace, má v souladu s platnou legislativou v oblasti ochrany spotřebitele (zejména zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele v platném znění) rovněž právo na mimosoudní řešení sporu, jež se zahajuje na návrh Hráče podaného u subjektu věcně příslušného pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů v oblasti Smlouvy o poskytování služeb, jímž je Česká obchodní inspekce, zřízená zákonem č. 64/1986 Sb., o České obchodní inspekci, kontakty a bližší informace lze dohledat na těchto internetových stránkách: www.coi.cz
Používáním těchto webových stránek souhlasíte s našimi Pravidly používání Cookies