Hokejový LEVEL UP maraton k MS 2022

Prožij hokejovou událost roku s námi. Vsázej, vyhrávej a vytrvej až do konce! Od pátku 13.5. 2022 začíná v naší kurzovce čtrnáctidenní maraton, v jehož cíli si můžeš přijít na pěknou sumu! Tentokrát to bude ale všechno jinak! Oproti tradičnímu maratonu jsme upravili podmínky a tím dáváme šanci i takovým hráčům, kteří nestihnou začátek sázení. Zapojit se tak můžeš v podstatě kdykoliv. Co je důležité? Sázet minimálně tři dny pro získání minimální odměny, což je 150 BB. A je jedno, jestli začneš hned první den nebo se zapojíš až v polovině. Samozřejmě čím déle sázíš, tím získáš větší odměnu. Vydržíš sázet celých 14 dnů? Tak to následně obdržíš 1 400 BB. Pokud jeden den přerušíš, začínáš od začátku. Sázenka musí obsahovat minimálně jednu příležitost z kategorie “Hokej”.  Více zde:

 

3 dny hraješ po sobě –  získáš 150 BB
4 dny hraješ po sobě – získáš 250 BB
5 dnů hraješ po sobě – získáš 350 BB
6 dnů hraješ po sobě – získáš 450 BB
7 dnů hraješ po sobě – získáš 550 BB
8 dnů hraješ po sobě – získáš 650 BB
9 dnů hraješ po sobě – získáš 750 BB
10 dnů hraješ po sobě – získáš 900 BB
11 dnů hraješ po sobě – získáš 1050 BB
12 dnů hraješ po sobě – získáš 1200 BB
13 dnů hraješ po sobě – získáš 1300 BB
14 dnů hraješ po sobě – získáš 1400 BB

 

Nemusíš se bát, v tomto maratonu na tebe nečekají žádné nadlidské výkony – stačí dodržet jednoduchá pravidla níže a na vítězném stupínku můžeš stát i ty!

Co musíš vědět:

1. Termín akce 13. 5. 2022 – 26. 5. 2022
2. Jakýkoliv AKO tiket v hodnotě alespoň 200 Kč (ne benefit body)
3. Minimální kurz na tiketu 5. Tiket musí po vyhodnocení splňovat podmínky minimálního kurzu
4. Sázenka musí obsahovat minimálně jednu příležitost z kategorie “Hokej”
5. Hráč musí podat minimálně 3 tikety splňující podmínky pro získání minimální odměny. Pro získání maximální odměny, musí hráč podat 14 tiketů splňující podmínky soutěže.
6. Pokud jeden den vynecháš, začínáš od začátku.
7. Do soutěže budou zařazené všechny tikety, bez ohledu na to, zda jsou výherní nebo nevýherní
8. Do akce se nezapočítávají cashout tikety
9. Veškeré odměny budou vyhodnoceny a následně připsány uživatelům na jejich konta nejdříve následující pracovní den po skončení akce
10. Odměny se nesčítají

 

 

 


 

Dodatek k pravidlům:
Akce se může zúčastnit pouze registrovaný hráč. SYNOT TIP si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu akce změnit její pravidla nebo akci ukončit i v průběhu konáni akce.
Není-li Hráč spokojen se způsobem vyřízení reklamace, má v souladu s platnou legislativou v oblasti ochrany spotřebitele (zejména zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele v platném znění) rovněž právo na mimosoudní řešení sporu, jež se zahajuje na návrh Hráče podaného u subjektu věcně příslušného pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů v oblasti Smlouvy o poskytování služeb, jímž je Česká obchodní inspekce, zřízená zákonem č. 64/1986 Sb., o České obchodní inspekci, kontakty a bližší informace lze dohledat na těchto internetových stránkách: www.coi.cz
Používáním těchto webových stránek souhlasíte s našimi Pravidly používání Cookies