HRY na OSTROVĚ POKLADŮ – FREESPINY, TURNAJE, BONUSY | 3.3. – 25.3.2023


HRY na OSTROVĚ POKLADŮ jsou tady! V březnu na tebe čeká velkolepá akce plná freespinů, turnajů a dalších bonusů. A jak to tak u různých her a soutěží bývá, pro získání sladké odměny je třeba vynaložit trochu úsilí. V našem případě to bude o hledání indicií. Tedy konkrétních informací o jaký se jedná bonus a jak je možné ho získat.

Kde indicie najdu?

Indicie k jednotlivým bonusům najdeš na našem Facebooku a Instagramu a to pouze v příbězích (stories) viz. obrázky níže. V březnu na tebe tak bude čekat na našich sociálních sítích celkem 23 indicií. Každá z nich obsahuje nový atraktivní bonus. Indicie k bonusu na konkrétní den se objeví vždy o půlnoci a za 24 hodin zase zmizí.

Neváhej a první indicii objev už v pátek 3.3. 2023 a pokračuj až do 25.3. 2023. Naše sociální profily najdeš zde:

FACEBOOK
INSTAGRAM

Celou akcí tě provedou naše krásná čertice a její parťačka pirátka.

 

Tak to mě teda po… PODRŽ! Chtěl jsem říct PODRŽ!

 

Online casino SYNOT TIP – nikdo ti nenabídne víc.

 

 

 

 

 


Dodatek k pravidlům:
Akce se může zúčastnit pouze registrovaný hráč. SYNOT TIP si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu akce změnit její pravidla nebo akci ukončit i v průběhu konáni akce.
Není-li Hráč spokojen se způsobem vyřízení reklamace, má v souladu s platnou legislativou v oblasti ochrany spotřebitele (zejména zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele v platném znění) rovněž právo na mimosoudní řešení sporu, jež se zahajuje na návrh Hráče podaného u subjektu věcně příslušného pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů v oblasti Smlouvy o poskytování služeb, jímž je Česká obchodní inspekce, zřízená zákonem č. 64/1986 Sb., o České obchodní inspekci, kontakty a bližší informace lze dohledat na těchto internetových stránkách: www.coi.cz. Odkaz na kompletní pravidla všech akcí ZDE.
Používáním těchto webových stránek souhlasíte s našimi Pravidly používání Cookies