Hokejový KALENDÁŘ k MS 2023 | PRODLOUŽENO


AKTUALIZACE – Hokejový kalendář jsme se rozhodli prodloužit na vyřazovací část hokejového MS tj. od 25.5. – 28.5.2023. Čekají na vás další 4 políčka k otevření. Pokračujeme už zítra na čtvrtfinálové utkání našich!

 

Mistrovství světa v hokeji startuje už zítra a vy si můžete užít každý den nový bonus s naším hokejovým kalendářem. Nechte se překvapit a zažijte vzrušení z každého zápasu. Po celou dobu základních skupin od 12.5. – 23.5.2023 si můžete každý den otevřít jeden bonus a to buď z kurzového sázení, online casina nebo online pokeru. V náhodně vybrané dny budete moci využít dokonce dvě akce v jeden den.

Ale nebojte se, základními skupinami to nekončí. Na vyřazovací fázi pro vás máme připravené další překvapení.

Kalendář najdeš na stránce: https://kalendar.synottip.cz/

 

 

Vsaď si na MS 2023 až 500Kč bez rizika! Akce pro nové hráče, při které nemůžeš prohrát.

 

 SYNOT TIP – nikdo ti nenabídne víc.

 


 

 

Doplňující informace

  • Hokejový kalendář se nachází na stránce https://kalendar.synottip.cz/
  • Každý den tě bude čekat na této stránce nový bonus.
  • Kalendář obsahuje bonusy z kurzového sázení, online casina a online pokeru.
  • Akci je možné využít pouze jednou v rámci jednoho hracího dne.

 

 


Dodatek k pravidlům:
Akce se může zúčastnit pouze registrovaný hráč. SYNOT TIP si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu akce změnit její pravidla nebo akci ukončit i v průběhu konáni akce.
Není-li Hráč spokojen se způsobem vyřízení reklamace, má v souladu s platnou legislativou v oblasti ochrany spotřebitele (zejména zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele v platném znění) rovněž právo na mimosoudní řešení sporu, jež se zahajuje na návrh Hráče podaného u subjektu věcně příslušného pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů v oblasti Smlouvy o poskytování služeb, jímž je Česká obchodní inspekce, zřízená zákonem č. 64/1986 Sb., o České obchodní inspekci, kontakty a bližší informace lze dohledat na těchto internetových stránkách: www.coi.cz
Používáním těchto webových stránek souhlasíte s našimi Pravidly používání Cookies