50 volných zatočení pro každého!

Online casino Synot TIP ti přináší jedinečnou možnost, jak získat 50 volných zatočení úplně zdarma! Stačí vložit na svůj účet 300Kč s promokódem 50SYNOTZATOCENI a to je vše! Tuto nabídku je možné využít pouze jeden den a to v ÚTERÝ 29.9. Volná zatočení se budou odehrávat ve hře.

 

Firebird Double 27 (Synot Games)

(Pro obdržení freerounds je potřeba vstoupit do hry)

 

Free rounds neboli volná zatočení se těší velké oblibě. Proč? Protože když je získáš, nemusíš z vlastní kapsy vsadit ani korunu. A nejlepší na tom je, že se započítávají stejně jako klasická otočení, takže klidně můžeš pomocí volných zatočení vyhrát některý z našich statisícových bonusů! Volná zatočení ti zatím nabízíme pouze u her Synot a to v různých hodnotách. Jedno je jisté – pokud získáš volná zatočení, tak nemůžeš prohrát!

 

Podmínky akce:

1) Pro získání freerounds je potřeba uskutečnit vklad od 29.9. 0:00 do 29.9. 23:59
2) Akci je možné využít pouze jednou
3) Pro získání padesáti volných zatočení je třeba provést vklad v hodnotě 300Kč na I-konto s promokódem “50SYNOTZATOCENI”
4) Volná zatočení se budou odehrávat ve hře Firebird Double 27 v hodnotě 1Kč/zatočení. Volná zatočení uvidíš po vstoupení do hry. Pro obdržení freerounds je nutné vstoupit do hry v den akce tj. do 29.9. 23:59.
5) Volná zatočení je možné odehrát od 29.9. 0:00 do 30.9. 23:59
6) Odkaz na kompletní pravidla akce “50 VOLNÝCH ZATOČENÍ!” ZDE

 

 

 

 


Dodatek k pravidlům:
Akce se může zúčastnit pouze registrovaný hráč. SYNOT TIP si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu akce změnit její pravidla nebo akci ukončit i v průběhu konáni akce.
Není-li Hráč spokojen se způsobem vyřízení reklamace, má v souladu s platnou legislativou v oblasti ochrany spotřebitele (zejména zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele v platném znění) rovněž právo na mimosoudní řešení sporu, jež se zahajuje na návrh Hráče podaného u subjektu věcně příslušného pro mimosoudní řešení spotřebitelských sporů v oblasti Smlouvy o poskytování služeb, jímž je Česká obchodní inspekce, zřízená zákonem č. 64/1986 Sb., o České obchodní inspekci, kontakty a bližší informace lze dohledat na těchto internetových stránkách: www.coi.cz
Používáním těchto webových stránek souhlasíte s našimi Pravidly používání Cookies