Časté dotazy- kurzové sázení

Sázka na počet karet – výpočet:

ŽK=1, ŽK/ČK=2, ČK=2 přičemž se nepočítají karty udělené mimo hřiště (hráči, trenér, realizační tým atd.).

Hokejový střelci:

Sázka na hokejové střelce je výherní za předpokladu, že hráč skóruje v základní hrací době (bez prodloužení a nájezdů).

Postup při vyhodnocení – nestandardní stavy: 

Název Popis Vyhodnocení
1 Jiné Technické problémy nebo jiné nepředvídané důvody. Zrušeno (vrácený vklad)
2 Nelze ověřit výsledky Ve velmi vzácných případech nemusí být dodavatel dat schopen ověřit výsledky. Například: pokud skaut ztratí spojení s místem konání a nebude schopen znovu vytvořit potřebnou sekvenci událostí. Zrušeno (vrácený vklad)
3 Zrušená událost Zápas se neodehraje z důvodu: zrušenému utkání, nesprávným týmům, výměně utkání. Zrušeno (vrácený vklad)
4 Mrtvý závod Používá se v případě, je-li aplikováno pravidlo mrtvého závodu na událost a není zde žádný vítěz       (v případě, že výsledný kurz je po krácení =1). Zrušeno (vrácený vklad)
5 Nedokončená událost Zápas začal, ale nebyl dokončen kvůli počasí, nepokojům atd. Zrušeno (vrácený vklad)
6 Odložená událost Zápas se bude hrát, ale o 48 hodin nebo více později. Obvykle k vůli: špatnému počasí, administrativním důvodům (chybí zabezpečení, chybí sanitka, problémy se světlomety atd.), Nepokojům fanoušků atd. Zrušeno (vrácený vklad)
7 Nesprávné kurzy Chyba lidského faktoru při sestavení kurzů, problémy s dodavatelem dat při sestavování kurzové nabídky. Zrušeno (vrácený vklad)
8 Nesprávné statistiky Nesprávné statistiky kvůli problémům se zadáváním údajů operátorem nebo z datového zdroje       (nesprávné výsledky, statistiky karet). Zrušeno (vrácený vklad)
9 Nebyl přiřazen žádný výsledek Skutečný výsledek nebyl nabídnut jako výsledek. Příklad: kdo získá x-tý bod (a bod x se neodehraje). Například Handicap atd. Výhra s kurzem 1
10 Počáteční změna Používá se pro konkrétní události, kde se v baseballových zápasech změnil výchozí nadhazovač. Zrušeno (vrácený vklad)

 

 

 

 

 

Používáním těchto webových stránek souhlasíte s našimi Pravidly používání Cookies